Tidningar och tidskrifter

Med ett hjärta som slår för det fria ordet och över 30 års erfarenhet av att se till att tidningen kommer i tid är vi ett självklart val för pålitliga leveranser till hela Sverige.

Enkelt, effektivt och tryggt

Early Bird distribuerar tidningar och tidskrifter morgontidigt till prenumeranter i hela Sverige. Idag når vi 96 % av alla hushåll, och jobbar snabbt mot att nå precis alla. Att använda oss är enkelt, effektivt och tryggt. Vi har varit med länge och vet vad som fungerar och inte. Idag hanterar vi drygt 36 titlar från olika förlag och distribuerar ungefär 20 200 000 tidningar per år. 

 Såhär jobbar vi 

  •   Vår verksamhet är uppbyggd av Sveriges ledande mediehus och deras distributionsbolag.
  • Vårt uppdrag handlar om mer än att morgontidningen ska komma i tid. Att tryckt media kan nå alla hushåll i Sverige är en demokratifråga. 
  • Hög kvalitet är avgörande för oss och vi har en välfungerande reklamationshantering, om olyckan är framme och tidningen inte delas ut. 
  • Nattrapporten kommer till förlaget på utgivningsdagens morgon, så att kundservice har all information de behöver om prenumeranter hör av sig och undrar vad som hänt. I de allra flesta fall kan vi dela ut tidningen nästkommande dag. 

Bra att veta

Vi erbjuder två varianter av tidningsutdelning. Normal, där vi har tre dagar på oss att dela ut tidningen, och Snabb, där tidningen delas ut dagen efter att vi fått den. Vid Snabb utdelning behöver vi få tidningen till terminalen före kl 12.00 dagen innan den ska delas ut. Vi har fast utgivningsdag, och varje utgåva har en egen utgivningsdag. 

Återförsäljare och ombud 

Förutom tidningar och tidskrifter skickar vi också ut spelkuponger och program till till exempel Pressbyrån, tobaksaffärer och ICA-butiker. Vi tittar på möjligheterna att utöka med fler tjänster/produkter framöver.

Kollektivavtal och fossilfritt – vårt hållbarhetsarbete

Att göra ett så litet avtryck som möjligt på planeten är viktigt för oss. Men minst lika avgörande är att våra bud mår bra och har schyssta arbetsvillkor.

Låter Early Bird som något för dig? Fyll i formuläret här, så hör vi av oss!