01 dec, 09:57

Kära kund! Just nu cirkulerar det mängder av falska sms som uppmanar dig som e-handlat att betala extra frakt eller legitimera dig med BankID. Vi på Early Bird uppmanar aldrig till detta, så får du ett liknande sms kan vi lova att det inte är från oss. Ta hand om dig. 🧡

Leverans till postlådan på morgonen

Vi levererar det du beställt hos din e-handlare hela vägen till din postlåda. Allt i samband med att morgontidningen delas ut. Kliv upp och vakna till en ny dag i din egen takt, och plocka in ditt paket när det passar dig.

Postlådeleverans – så fungerar det

  • Vi levererar ditt paket så tidigt som kl. 01.00–07.00 på morgonen, i samband med tidningsbuden delar ut tidningar. Smidigt och hållbart!
  • Du kan plocka in ditt paket lagom till morgonkaffet. 
  • Du behöver inte ge dig iväg för att hämta paket, som längst till postlådan. Om ditt paket inte får plats där, hänger vi det i en påse på postlådan (hus) eller vid dörren (lägenhet).
  • Vi håller dig uppdaterad om ditt pakets resa och meddelar dig när det är levererat.
  • Om ditt paket av någon anledning inte kan levereras på plats, lämnar vi ditt paket till närmaste Bring-ombud för upphämtning. Genom detta minskar vi antalet onödiga returer – en smart åtgärd för både mottagare, e-handlare och miljön.

Frågor eller funderingar?

Kolla in vanliga frågor för snabba lösningar på ditt problem. Vill du komma i kontakt med oss är du välkommen att höra av dig till vår kundservice.