Jobba hos oss

Här får du veta mer om jobb inom Early Birds nätverk.

Hur är det att jobba för Early Bird?

Vi söker alltid efter nya kollegor att stärka vår verksamhet med. Men hur är det egentligen att jobba inom Early Birds nätverk? Här får du veta vad några av våra medarbetare tycker.

“Jag tycker att Early Bird är en prestigelös arbetsplats med mycket hjärta och en familjär stämning. Här samarbetar vi för att lösa problem, både inom det egna teamet och mellan avdelningar. Min kompetens används rätt och som medarbetare känner jag mig sedd.”

“Mitt jobb som tidningsbud för Early Bird är flexibelt och går att varva med mina studier. Jag har lärt mig mycket och har fått se delar av staden jag bor i som jag aldrig har sett förut. Här finns en stor gemenskap, vi jobbar tajt och hjälps åt. Och vi gillar bullar, vi fikar tillsammans inför varje pass.”

“Early Bird är en inkluderande arbetsplats som är både uppåt och framåt. Här är den enskilda individens hälsa och välmående viktig – på riktigt. Funderar du på att söka jobb hos oss? Gör det!”

“Att jobba på Early Bird är att tillhöra en modern (väldigt stor) jobbfamilj. Jag älskar vårt samarbete mellan utbärningsbolagen, mediehusen och inhouse:are på Early Bird. Här är det en mix av stabilitet och startup, med nya innovativa tjänster och idéer som flödar. Vi jobbar tillsammans, lär oss nya saker och har kul ihop – varje dag. Jag trivs enormt bra.”

Inget Early Bird utan tidningsbud

Tidningsbuden möjliggör våra smidiga och hållbara leveranser. De är grundpelare i vår verksamhet, som varje dag och natt ser till att paket kommer fram till Sveriges postlådor och dörrar. Det är vi väldigt stolta över.

Jobb med kollektivavtal

Tack vare att vi når brett med våra leveranstjänster skapar vi jobb spridda över hela landet. För oss är det viktigt att erbjuda jobb med schyssta villkor. Därför är vi noga med att alla våra tidningsbud har kollektivavtal.

Första jobbet på Early Bird

För många är anställningen hos oss på Early Bird det första jobbet i Sverige, eller kanske det första jobbet någonsin. Vi är stolta över att vi är en bra väg in på arbetsmarknaden. Det är värdefullt för individen och för oss, där vi är med och bidrar till ett inkluderande och socialt samhälle.

Lediga jobb hos våra distributörer

Klicka in på respektive distributör för mer info om lediga tjänster.

Framtidens jobb finns hos oss

Snabbt förklarat, inom Early Birds nätverk jobbar vi tillsammans mot ett gemensamt mål: att erbjuda smidig och hållbar paketleverans till och från hela landets postlådor och dörrar. Vi tar vår hållbarhet på stort allvar och vi utvecklar oss ständigt med utgångspunkt Agenda 2030 och FNs 17 globala hållbarhetsmål. Hos oss jobbar alla möjliga människor och talanger, som del av en stor gemenskap. Här har du som medarbetare utrymme för att växa och du är en viktig del i att forma oss – för idag och imorgon.

Lediga jobb inhouse på Early Bird

Maila hr@earlybird.se för att ta reda på vilka möjligheter vi kan erbjuda dig.


Så bygger vi vår kultur

Vi vill att alla våra medarbetare ska känna att de tillhör ett ärligt och sammansvetsat team, i stort och smått. Hos oss finns det struktur, mål och framgångssträvan, men också omtanke och värme. Vi vill alltid vara en modern verksamhet och våra arbetssätt ska fungera både för individen och verksamheten i stort. Vi har ett engagerande och inkluderande klimat där medarbetare trivs, kan växa och känner stolthet över att vara en del av vår Early Bird-familj. För att uppnå detta jobbar vi tillsammans, respekterar varandra och välkomnar utveckling.